Flamingo Park se afla pe drumul judetean 101A, care leaga comuna Corbeanca de comuna Peris. Este o zona curata, fara poluare, o zona linistita si frumoasa. Suntem separati de traficul greu si de Bucuresti prin 3 filtre naturale: padurea Tamasi, Saftica si Oracu. La noi si anotimpurile sunt mai frumoase – in timpul verii avem o temperatura cu 3-4 grade mai scazuta decat in Bucuresti.

Este un loc ideal pentru intreaga familie caci toti membrii familiei vor putea sa se bucure de spatiu, de natura. Plimbarile, mersul pe bicicleta, pescuitul si saniusul in timpul iernii vor fi la indemana, iar un gratar in aer liber va intregi activitatile.

Va invitam sa ne vizitati si iarna si vara!

Echipa Flamingo Park 

Sediul Flamingo Park se afla in complexul Flamingo Gardens, primul nostru proiect, format din 36 de vile. Flamingo Park se construieste la 1km distanta, spre comuna Peris. Faza 1 a proiectului apartine teritorial de localitatea Saftica, Balotesti.screen-shot-2016-09-27-at-11-36-33-compressor

Distanta de condus de la si catre Flamingo Park:

    • Aprox. 30 minute de Arcul de Triumf si Piata Victoriei (25km)
    • Aprox. 12 minute de la aeroportul international Otopeni (12km)
    • Aprox. 15 minute de Baneasa Mall;
  • Aprox. 7 minute de la Drumul National DN 1(E).

Sunt in proiect 3 drumuri locale suplimentare: Drumul judetean DJ101A Corbeanca-Peris fonduri POR axa 2, 2017-2020, un drum de legatura Ostratu – DN1 (Saftica) si au inceput lucrarile la drumul Ostratu – Otopeni via “Halta Odailor”.

http://www.jurnaluldeilfov.ro/stire/8685/corbeanca-o-perl-a-comunelor-ilfovene.html

Metroul Baneasa – Otopeni are termen de finalizare 2020.