[rev_slider despre]

 

Familiile si comunitatile, ambele sunt cladite pe traditii si continuitate. Ideile comune, idealurile si visele se impartasesc si se transmit din generatie in generatie. Un loc unde partile bune ale trecutului se reunesc cu promisiunea zilei de maine si se contureaza cu o dispunere unica de case in mijlocul naturii. Cu verande primitoare, design clasic si loturi generoase, aceste case sunt faurite pentru a rezista in timp. Paduri din apropiere, potecile, aleile, terenul de sport, privelistea de neuitat si cerul senin se deschid asupra viitorului, cuprinzand totul intr-o mare de liniste si siguranta.

 

Flamingo Park construieste o noua traditie in Corbeanca. Tu vei fi „Acasa, in sfarsit”.

 

Sunt locuri aparte unde mergi si care iti transmit un sentiment de liniste si calm, chiar inainte de ajunge acolo, prin simplul fapt ca doar vorbesti sau te gandesti la ele.

La acest lucru te poti astepta ori de cate ori vii in Flamingo Park.

In momentul in care pasesti in Flamingo Park, restul lumii pare a se topi in jurul tau. De jur imprejur se vor intinde alei armonioase, parculete si case mestesugite meticulos, facand ca totul sa fie perfect. Strada care imprejmuieste ansamblul iti creeaza un sentiment de siguranta si caldura, casele aflandu-se in nucleul creat de aceasta, debordand de o energie primitoare, cum nu vei mai gasi in alta parte. Este o intoarcere la un mod de viata traditional, chiar langa minunatia naturii oferita de Padurea Corbeanca, care imbina armonios trecutul cu prezentul si prezentul cu viitorul.

 

Construim o noua traditie pentru generatia ce urmeaza!

 

O uimitoare impletire de stiluri arhitecturale, fiecare cu caldura si autenticitatea sa unica, dar care impartasesc continuitatea in design, casele Flamingo Park sunt rezultatul unei contopiri elegante si inovative de unghiuri si arcade, placute ochiului si sufletului.

Privind arhitectura caselor cu verandele largi  care te lasa sa te bucuri de serile de vara si de adierea vantului, ferestrele mari care lasa soarele diminetii sa te invaluie cu misterul unei noi zile si zidaria casei care te duce cu gandul la casele de pe vremuri, ne dam seama ca vor trece fara probeleme testul timpului si al vremii.

Flamingo Park este o noua traditie pentru zona Corbeanca, este locul unde noul se intrepatrunde cu vechiul, locul unde se creeaza o comunitate bazata pe respect si siguranta.

Situat la 25 km de inima Bucurestiului, Parkul este o mare de verdeata si  o priveliste catre munti strajuind-o, astfel incat sa creeze o atmosfera mirifica. Este rar sa intalnesti un loc atat de linistit si de natural care sa fie atat de aproape de tot ceea ce ai nevoie. DN 1 in josul strazii face legatura intre aproape si departe, aeroportul, centrele comerciale fiind doar la cateva minute departare. Ca o noutate pentru zona Corbeanca, in aceasta zona va fi construit un complex comercial de peste 3000 mp, cu  spatii comerciale si locuri de recreere precum: teren de sport, piscina, locuri de joaca pentru copii si foisoare care te vor ajuta sa te integrezi intr-un tot unitar. Padurile ce se intind in imediata apropiere a ansamblului rezidential sunt locuri perfecte pentru a merge la picnic, de a te relaxa citind o carte, iar cararile serpuite prin padure sunt locuri idilice pentru a te plimba sau a merge cu bicicleta.

Oferim posibilitatea de a alege case cu un design unic, cu suprafete ce se potrivesc nevoilor familiei tale. Arhitectura unica a fost realizata avandu-se in vedere stilul traditional canadian si French Country, utilizand la exterior caramizi din lut ars, piatra, si accente de lemn, subliniind asfel  ideea de traditional pe care se bazeaza acest intreg ansamblu.

Iti propunem mai multe tipuri de case fiecare cu specificul si farmecul ei, care te vor fascina din primul moment. Structura arhitecturala a ansamblului este gandita in asa fel incat sa se creeze acel sentiment de comunitate doar prin simpla dispunere a caselor si a facilitatilor puse la dispozitia viitorilor locatari.

 

bannerCarte de vizita:

Flamingo Garden, 30 de case construite, comunitate, design unic, zone verzi fara poluare.

 

Proiect Flamingo Park:

Livrare 2016-2018, 150 de case, pret competitiv, sistem de rate avantajos, design personalizat, urbanism american, arhitectura ergonomica.

Va asteptam la noi in Corbeanca!

 

Galerie foto noul cartier Flamingo Park:

« 4 de 4 »