Schitam un nou model de casa in Corbeanca

Blog
featured image

Dupa perioada de self-isolation de acum 2 ani, modelele noi de casa includ Home Office, familiile care doresc sa se mute la casa departe de oras pentru aer curat, pot lucra de acasa sau de pe terasa ☺️ 🏡

Este aproape evident ca avem nevoie de o camera multifunctionala gen home cinema, gym, play room, “man cave”si minibar. O putem numi “Camera de joaca a adultilor”, in care putem primi si copiii in anumite intervale orare, cu program 😇

Pentru cei care au buget, se pot proiecta camere diferite pentru toate aceste functionalitati, ca si pana acum. Toate vilele de lux au camera de biliard, home cinema cu 6-24 de locuri, gym langa piscina, TV screenuri pentru gameboy, mini baruri amenajate indoor sau outdoor cu firepit si bucatarie de exterior.

Provocarea este un design cu aceste facilitati in spatiu redus, poate chiar intr-un singur living pentru toata familia.

1. Pentru cei pasionati de biliard, exista deja de mult timp locul de luat masa dual, o masa speciala care se foloseste pentru dinner si se rabateaza usor in masa de biliard.

2. Home Cinema: se proiecteaza livingul de la inceput cu un sistem audio stereo bluetooth, proiector suspendat in tavan, ecran de proiectie rabatabil, iluminarile speciale si canapele confortabile.Gasim multe idei online, mai dificil va fi un program copii – adulti echitabil de share spatiu. https://bit.ly/3dTQIka

3. Pentru gym putem folosi un colt al livingului in care sa instalam o masina multifunctionala. Exista acum aparate performante in care se pot combina diferite activitati. Sa nu uitam ca vorbim de casa, deci avem si curtea pentru diverse activitati fizice.

4. “Cave man room” contine suplimentar video console, ecran TV suplimentar pentru hobbiuri, o masa de poker (poate fi si rabatabila daca nu avem spatiu suficient), sistem audio performant si un minibar.

In schita casei viitoare vom include un living separat de copii si un living multifunctional pentru intreaga familie, care se va putea reamenaja pe masura ce se modifica dinamica si cerintele locatarilor mici si mari ai casei.

Sa avem fun!