“Omul gospodar îşi face iarna socoteala si vara caminul”

Blog
featured image

Ce poate fi mai frumos decat Craciunul la Casa Noua?  O casa 100% personalizata pe gustul tau si al familiei tale? Casa la care ai lucrat tot anul si a iesit asa cum ti-ai dorit? Cu mandrie anuntam ca primele familii s-au mutat in Park si s-au bucurat cu mic si mare de o iarna ca in povesti, cu zapada ca pe vremuri la bunici. Fiecare proprietate are ceva unic, cu stil si bun gus.  Putem afirma acum, dupa un an de munca, ca toate casele sunt adevarate frumuseti (scuzati lipsa de modestie :-)).

Incepem Noul An cu un frumos cadou pentru toti cei care vor sa se mute in 2017 la Casa cu gradina:
Preturi de 2016 si un Voucher Cadou* de €7.000 – €15.000, in functie de tipul de vila** rezervat.

Vesti foarte bune la inceput de an si in zona de finantare: bancile au redus avansul la 15-20% si au crescut sumele creditate, facilitand astfel accesul la o casa mai mare cu 5-6 camere.

Echipa de arhitecti a lucrat la extinderea numarului de camere, generand un birou, camera de hobby si un dormitor suplimentar la etaj (vezi si schite atasate).

Iarna lucram planurile casei si din primavara incep constructiile. Acum este cel mai bun moment sa ne facem socotelile, sa lucram proiectele si apoi sa inceapa constructia la primii ghiocei. Va asteptam in vizita!

Flamingo Park Team

* Promotia este valabila pana la finalul lunii Februarie, pentru start constructie in Martie-Aprilie 2017.
**Promotia nu se aplica la vila Paris A2 care are un VAT de 5%.

Imagini de iarna:

 

Schite modificare la Paris B1/Paris B2 si Paris B3.