De ce sa cumperi o locuinta in Flamingo Park

Blog
featured image

AMPLASAMENTUL

Flamingo Park este situat in Corbeanca, una dintre cele mai cautate si dezvoltate zone suburbane ale Bucurestiului. Amplasamentul este ideal pentru cei care cauta o oaza de liniste si verdeata, situata departe de zgomotul si aglomeratia orasului, dar care are acces rapid la toate facilitatile. Flamingo Park se afla la numai 15 minute de Baneasa Shopping Mall si la aproximativ 30 de minute de Piața Victoriei.

PRETURILE

La Flamingo Park, preturile locuintelor se incadreaza in orice buget! In functie de nevoile tale si de resursele de care dispui, poti alege locuinta potrivita pentru tine. Preturile incep de la 50.000 de euro!

FINANȚARE

Cu ajutorul dezvoltatorului: Ai un apartament vechi si vrei sa scapi de toate probleme traiului la bloc. Noi te ajutam sa schimbi vechea locuinta cu o casa nou-nouta, situata intr-o mare de verdeata, liniste si siguranta.

INVESTITIE

Achizitionarea unei case Flamingo Park reprezinta o investitie atat pe termen scurt, cat si pentru viitor. Vei simti imediat o diferenta cand vine vorba de costurile de intretinere a casei, iar facturile utilitatilor nu se vor mai simti ca o povara. In plus, zona Corbeanca este in continuua dezvoltare, pentru viitor fiind in plan construirea unui complex comercial de peste 3000 mp, cu spatii comerciale si locuri de recreere precum terenuri de sport, 2 piscine, locuri de joaca pentru copii.

ARHITECTURA SI URBANISM

Arhitectura unica a fost realizata avandu-se in vedere stilul traditional canadian si French Country, utilizand la exterior caramizi din lut ars, piatra, si accente de lemn subliniind astfel ideea de traditional pe care se bazeaza intreg ansamblul.

 

A5-1-1024x576

STILUL DE VIATA

In tarile dezvoltate, traiul in suburbiile oraselor este de mult apreciat si considerat mai benefic pentru oameni, care dupa o zi de munca, vor sa scape de stresul provocat de galagia si aglomeratia orasului. Imagineaza-ti o comunitate bazata pe respect si incredere, unde vecinii nu-ti vor fi potrivnici, ci se vor transforma in prieteni pe viata. Copiii tai vor creste in siguranta, intr-un mediu sanatos, unde joaca in aer liber va deveni activitatea lor preferata.

DSC5012-1024x683