Cum ne alegem locuinta

Blog
featured image

Tema principala de discutie la targurile imobiliare a fost: “Cum ne alegem o locuinta”. S-a agreat pe: calitate, pret si locatie . Despre calitate si pret se pot gasi materiale si opinii pertinente in articole avizate. Locatia se defineste ca si timp de comutare catre birou de aprox 40 de min dor to door. O alta directie este casa cu gradina versus apartament.

Daca suntem tineri fara familie, un apartament chiar si cu rent in centrul orasului poate este varianta optima. Pe de alta parte, necesarul de spatiu interior si exterior pentru o familie creste exponential cu numarul membrilor ei si cu obiceiurile de petrecere a timpului liber.  Avem bicilete, skiuri, golf, windsurf etc? Si o tona de jucarii? Castel de papusi sau un oras cu multe drumuri si masinute?

In ambele cazuri ramane si decizia unei locuinte dpdv investitional. Unde avem un potential de crestere si dublare pe termen mediu si lung? Investitia in real estate este cea mai importanta decizie pentru o familie, poate valora si peste 5 ani de salarii si sa ne asigure o pensie relaxata.

Exista si indicatori clasici de masurare pret locuinta, functie de valoarea de rent. Pret casa – Potential rent si dobanda bancara sunt corelate in mod direct si sunt in echilibru. Pentru detalii suplimentare ne gasiti pe chat sau pe email la credit@flamingopark.ro