Testimonial Victor Varzaru, primul castigator al tombolei Flamingo Park

Blog
featured image

“Ce pot sa-ti spun este ca am venit la prezentarea proiectului vostru, insotit de familie bineinteles, la indemnul unei bune prietene si am ramas placut surprins de ceea ce am vazut acolo.

Sincer nu venisem sa cumparam o casa, eram doar curiosi sa vedem proiectul despre care amica noastra vorbise foarte frumos. Noi locuim in afara tarii de mai bine de 10 ani, venind in Romania doar in vacanta, o luna sau doua pe an.

Cu toate acestea ne-am inscris la acest proiect deoarece sunt case moderne, elegante, diferite fata de ce am mai vazut pana acum prin Romania, se pot adapta la conditiile fiecarei familii.

Zona este linistita, curata si foarte naturala, exact ce avem nevoie pentru a ne creste copii sanatos. De asemenea, este aproape de aeroport si de centrele comerciale din nordul Bucurestiului. Arhitectura caselor, detaliile exterioare cat si interioare te fac sa nu te gandesti prea mult la alegerea unei case din cele prezentate, mai ales ca sunt la un pret mai mult decat rezonabil.

Tehnologia folosita, respectiv structura metalica (pe care o cunoastem din afara tarii) este o noutate pe piata romaneasca si confera o multime de avantaje cum ar fi: rezistenta seismica, durabilitate si fiabilitate, reducerea timpului de executie, reducerea costurilor si nu in ultimul rand marirea suprafetei utile.

Urmatoarea zi am facut o “sedinta fulger” in familie si am hotarat sa ne inscriem cu toate ca nu venisem in tara cu gandul de a cumpara o casa, dupa cum am mai spus. Asa am intrat cu un bilet la tombola organizata de Flamingo Park pentru cei care se inscriau pentru o casa.

Mai departe totul s-a petrecut ca intr-un vis, ne-am prezentat la data stabilita, am cunoscut ceilati viitori vecini, am socializat la un pahar de bere sau o cupa de vin, ne-am infruptat din bunatatile care erau din plin, copii s-au distrat de minune si si-au facut noi parteneri de joaca, apoi a venit momentul mult asteptat al tragerii la sorti, in prezenta unui notar.

Cand, intr-o tensiune foarte mare, Dragos (dezvoltatorul proiectului Flamingo Park) a extras biletul si a anuntat castigatorul, nu ne-a venit sa credem ca noi am fost cei alesi, eu si familia mea. Ne-a adus o mare bucurie, suntem foarte fericiti, inca suntem sub mirajul acelui moment. Cu siguranta acel moment ne-a schimbat cursul vietii…

Multumim foarte mult celor de la Flamingo Park si sunt convins ca vor respecta tot ceea ce au promis cu privire la minunatul proiect pe care l-au initiat, in special lui Dragos care a fost o gazda deosebita.

Sa ne vedem cu bine,

Victor Varzaru & Family ”