“Cel mai bun pret garantat” si politica “Match the price”

Blog
featured image

În Romania exista practica sa ne construim singuri case, chiar daca terenul se afla în zone fără urbanism, cu riscul de a ne trezi dimineata cu un bloc lângă casa noastră. Se pleacă de la perceptia ca pretul unei case în regim propriu poate fi mult redus în comparatie cu achizitia unei proprietăti într-un cartier rezidential.
La targul de case din 15-17 Mai, TNI Sala Palatului, lansam campania: „Cel mai Bun Preț Garantat”.
Oferim deja viitorilor locatari „match the price policy” și garantam cel mai bun preț din Corbeanca la ofertele curente.

Ce este „Match the Price Policy” : flexibilitate în construcția casei cu materialele clientului.Daca viitorul locatar aduce o oferta din piață pe care noi nu o putem oferi sau are cunoștinte în domeniu pentru anumite lucrări, atunci oferim libertatea ca acele operațiuni sa fie efectuate în regie proprie. Prin programul de personalizarea a casei, viitorul proprietar lucrează împreună cu managerul de proiect pentru alegerea unui plan architectural în funcție de necesități si se asigura că pretul pe etapele de constructie este cel dorit.

Dpdv investițional, construcția casei costă cam la fel si mai mult, un dezvoltator negociază cantități și poate obține prețuri mai bune la top brands si garanteaza calitatea si serviciile de interventie ulterioare. Singura diferență o face prețul de  teren  care se modifică  în  timp si investiția ta se apreciaza într-un  cartier  rezidențial, prin investițiile locale la infrastructură si facilitati. In Corbeanca, pretul la parcele de teren disparate a scazut in criza foarte mult; in cartierul rezidential matur Paradisul Verde, prețul la teren a ajuns deja la 160 eur/mp.

Construcția se depreciază în timp, singura investiție este aprecierea pe care o poți obține la teren, în zone rezidențiale bine proiectate.

Va asteptam pentru detalii de urbanism, politica de “match the price” si sa ne vizitati in Corbeanca,

Flamingo Team