Am adaptat locuinţa la stilul nostru de viața

Blog
featured image

„De ce am ales Corbeanca? Deoarece avem prieteni aici, cunoaștem zona și ne bucurăm de liniște, multă verdeață și un mediu civilizat. În plus, viața

într-un complex rezidențial de case creează comunități adevărate și relații strânse între vecini.”

Text: Oana Voicu / Foto: Antonio Cioarek.

 

Cristina și Bogdan, gazdele noastre, sunt mandrii proprietari ai unei case noi in complexul Flamingo Park, o vilă nou-nouță, in care incă nu s-au mutat. Persoane active, cu joburi in București, cei doi sunt părinții unei fetițe de şapte ani, care merge la școală in Corbeanca și care este total indrăgostită de această zonă. Cand s-au hotărat să se mute in Corbeanca, au căutat activ pe Internet variantele rezidențiale pe care le oferea zona. Au rămas plăcut surprinși de prezentarea caselor din Flamingo Park, decorate cu cărămidă aparentă și inconjurate de verdeață.

Au stabilit o vizionare, care le-a confirmat așteptările, iar la sfarșitul anului 2014 au achiziționat imobilul in faza de proiect. „Ne-a atras faptul că locuința dispune și de o curte individuală de 500 de metri pătraţi, o suprafață de teren suficientă pentru nevoile noastre și care oferă un raport costuri/timp de ingrijire optim pentru o familie ca a noastră.

Nici alegerea modelului nu a fost dificilă, vila tip Paris, pentru care am optat, fiind cochetă, potrivită ca mărime pentru o familie cu trei membri și musafiri ocazional.” Construcţia este foarte bine compartimentată, separand family space-ul (două dormitoare la etaj) de zona de zi, formată din living, dining și bucătărie. Etajul este practic doar al familiei, căci dormitorul de jos poate fi utilizat pentru găzduirea oaspeților sau ca birou, după caz.

La configurarea și punerea in operă a proiectului, proprietarii au participat in proporție foarte mare…

Articolul complet din revista “Casa Mea” si pozele aici: ParisB3